Školovanje

29. 5. 2017. 

OBAVIJEST/POZIV NA PROVJERU ZDRAVSTVENE SPOSOBNOSTI KANDIDATIMA/KANDIDATKINJAMA ZA UPIS U PROGRAM SREDNJOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ODRASLIH ZA ZANIMANJE POLICAJAC/POLICAJKA U 2017./2018. GODINI

 

Na temelju selekcijsko – razredbenog postupka i nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe, izrađena je bodovna lista.

Na zdravstveni pregled poziva se 400 kandidata/kandidatkinja s bodovne liste.

Zdravstveni pregledi provodit će se u periodu od 5. 6. 2017. godine do 14. 6. 2017. godine.

Kandidati moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati – natašte, te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu izabranog liječnika.

U sklopu zdravstvenog pregleda obavit će se i motivacijski razgovor s Komisijom za provedbu motivacijskih razgovora s kandidatima / kandidatkinjama za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2017./2018. godini.

Obavijest o datumu liječničkog pregleda te o Komisiji koja će obaviti motivacijski razgovor kandidat/kandidatkinja doznat će klikom OVDJE.

Ako kandidat nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled doći bez njih.

Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od  psihičkih i  kroničnih tjelesnih bolesti. Ako su bolovali od naprijed navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.

Potvrdu izabranog liječnička, koju će popuniti izabrani liječnik kandidata i koju će kandidat donijeti na zdravstveni pregled u Dom zdravlja MUP-a možete preuzeti klikom OVDJE.

Kandidat/kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključen iz natječajnog postupka.


6.3.2017.